Ongeloof, verbijstering en verslagenheid bij MTB Zwolle en Thor na overlijden Peter Bloemink

Foto: Thor

Peter Bloemink was naast ondernemer een sportief man. Hij was voorzitter en actief lid van MTB Zwolle en bestuurslid en actief als sporter bij survivalclub Thor.

Berno van der Wal van MTB Zwolle schijft over Peter Bloemink. Er heerst ongeloof, verbijstering en verslagenheid en we kunnen niet de juiste woorden vinden om de gevoelens te beschrijven na het verschrikkelijke nieuws rondom het overlijden van Peter. Hij was niet alleen onze voorzitter, maar ook gewaardeerd lid en fietsvriend. Hij stond in het hart van de vereniging en was ontzettend betrokken bij alles en iedereen. Zijn plezier in het fietsen, het samen buiten zijn, elkaar ontmoeten, enthousiasmeren en verbinden. Altijd behulpzaam, gul en met oog voor de ander. Deze woorden hebben we al met elkaar gedeeld en zullen we nog lange tijd blijven delen. Met een lach en humor wist hij clubleden te motiveren om over hun angsten heen te komen en weer op de fiets te stappen na een val. Hij kon mensen inspireren om mee te gaan naar clubritten en organiseerde de komende trip naar Oostenrijk, waar hij erg naar uit keek. We maakten veel grappen met elkaar en Peter over zijn dikke banden. “Dikke banden zijn gezellig” gaf hij als quote voor in zijn bio.

Thor

Ook bij survivalclub Thor is de verslagenheid groot. Zij zeggen: Het is onwerkelijk maar onze Peter is door een misdrijf om het leven gekomen. Wij als bestuur begrijpen dat dit voor iedereen heftig nieuws is en er veel vragen zijn. Op dit moment overheerst een groot verdriet en ongeloof. Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin, familie, vrienden en collega’s. Peter Bloemink was naast bestuurslid van zowel de club als de Thorrun ook een enthousiaste trainer die onze atleten altijd wist te motiveren. We gaan hem missen…..

Eerder al liet Bloemink Security namens de familie weten: Onze familie, vrienden van Peter en alle collega’s van Bloemink Security en Crisis Ondersteuning verzoeken dan ook iedereen dringend om ons de rust te gunnen die wij nu hard nodig hebben.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen