42-jarige Zwollenaar verdacht van liquidatie 44-jarige stadsgenoot op parkeerterrein Aldi

Foto: redactie

Een 44-jarige Zwollenaar is vanmiddag om het leven gekomen bij een liquidatie. Inmiddels is een 42-jarige man uit Zwolle aangehouden.

Rond 16.45 uur werd een man doodgeschoten op het parkeerterrein van de Aldi in Aa-landen. Direct kwamen de hulpdiensten in actie. Een helikopter vloog een tijdje boven de stad. Ook werd vrij snel een verdachte aangehouden. Vooralsnog blijkt dat een zwarte Mercedes een SUV heeft geramd waarna een zestal schoten werden afgevuurd op de inzittende van de SUV. Vijf kogels gingen door de voorruit en een kogel door het zijraam. Het gaat om een 44-jarige Zwollenaar die is neergeschoten en overleed. De vermoedelijke dader is een 42-jarie Zwollenaar. Jij is inmiddels aangehouden Het onderzoek is nog altijd in volle gang en de politie zoekt nog naar getuigen. Het was behoorlijk druk op het parkeerterrein van de supermarkt. De politie roept mensen op die zij nog niet hebben gesproken, maar wel getuige zijn, zich te melden.

Inmiddels gaan geruchten de ronde wie het slachtoffer is. Het zou gaan om een bekende Zwollenaar. Ook heeft de politie onderzoek gedaan bij een huis aan de Welle in Zwolle. Wat de reden van de liquidatie is niet bekend. Wel dat het huis aan de Welle een jaar geleden doelwit van een aanslag is geweest. Of en wat de relatie is tussen de mogelijke dader en het slachtoffer is, is niet bekend.

Dode bij schietpartij op parkeerterrein Aldi Aa-landen – Zwolle (nieuws.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen