Dode bij schietpartij op parkeerterrein Aldi Aa-landen

Foto: redactie

Bij een schietpartij, rond  op het parkeerterrein van de Aldi in Aa-landen is een dode gevallen. Het slachtoffer zat in een SUV die door een zwarte Mercedes is aangereden en vermoedelijk is er daarna geschoten. In het voorraam zijn vijf kogelgaten te zien, in het zijraam zit één kogelgat. De politie is op zoek naar getuigen, vermoedelijk hebben veel mensen iets meegekregen van het gebeuren. Er is een verdachte aangehouden.

Veel mensen stonden te kijken bij de parkeerplaats van de Aldi waar de politie schermen neerzette rondom de twee auto’s die als stille getuigen op de parkeerplaats stonden. Een zwarte Mercedes had een SUV geramd waarin het slachtoffer zat. Vermoedelijk is de SUV van het slachtoffer eerst geramd en daarna is er zes keer geschoten.

De politie vraagt mogelijke getuigen met wie nog niet is gesproken zich te melden via 090–8844

Reactie burgemeester Peter Snijders

Vanmiddag is er een ernstig schietincident geweest aan de Rijnlaan. Helaas is hierbij een dodelijk slachtoffer gevallen. Politie heeft een verdachte aangehouden en doet onderzoek. Omstanders die het vreselijke incident hebben zien gebeuren kunnen terecht bij Slachtofferhulp

.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen