Immens verdrietige familie van vermoorde Peter Bloemink vraagt om rust

Peter Bloemink
Peter Bloemink
Foto: Backup Concept

De verschrikkelijke gebeurtenis en het immense verdriet dat ons heeft overvallen, maken de zaken die nu op ons staan te wachten zwaar en ingewikkeld. Dat zegt Martijn Bloemink na de liquidatie bij de Aldi in Zwolle.

Afgelopen woensdag, 6 maart heeft de weerzinwekkende moord op onze geliefde zoon, vader, man, broer, vriend en collega Peter Bloemink ons leven tot stilstand gebracht. Onze familie, vrienden van Peter en alle collega’s van Bloemink Security en Crisis Ondersteuning verzoeken dan ook iedereen dringend om ons de rust te gunnen die wij nu hard nodig hebben. Wij zullen nu geen statements geven, de pers niet te woord staan en vragen eenieder om dat te respecteren en gepaste afstand te houden.

Peter Bloemink, eigenaar van Bloemink Security, werd woensdagmiddag doodgeschoten door Özgür M. nadat de mannen een jarenlange vete uitvochten die was begonnen als een kinderruzie.

Özgür M. wordt vandaag al voorgeleid aan de in de rechtbank van Zwolle. De onderzoeksrechter bepaalt of de man langer vast blijft zitten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen