Buro Ruis presenteert Online Workouts voor de noodgedwongen thuiszitter 

Train je thuis fit met Marco Rijsenbrij van Fit Elite.
Foto: Stefan Lucassen

Studentenorgaan Buro Ruis, bekend van onder meer de Bruisweken (Zwolse introductieweken) en de Silent Night in Academiehuis de Grote Kerk, slaan de handen ineen met Fit Elite Personal Training en Run2day voor een wekelijkse workout.

Vanaf vrijdag 17 april om  09:00 zal er wekelijks een workoutvideo online komen op de Facebookpagina en het Youtubekanaal van Buro Ruis. De workout zal gegeven worden door personal trainer Marco Rijsenbrij van Fit Elite. De opnames zijn gemaakt in de grote zaal van Hedon zwolle waarbij vier verschillende workouts gefilmd werden die komende maand online komen.

Thuis sporten

”Thuis sporten zonder apparaten kan prima. Je kunt bijvoorbeeld gaan planken, push-ups en sit-ups doen en meer. De juiste accessoires kunnen daarbij helpen. Een fitnessmat bijvoorbeeld is ideaal als ondersteuning bij je oefeningen op de grond. Een ideale manier om je hartslag even lekker omhoog te krijgen. Om blessures te voorkomen is het wel van belang dat de workout gegeven wordt door een professional zodat je de juiste manier van trainen blijft hanteren”, zegt Derco Horstman van Buro Ruis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden