Sparta Zwolle versterkt zich met Marscha van der Hoop

Marscha van der Hoop verruilt Drontens groen voor Zwolse blauw
Foto: Liesbeth Steller

Sparta Zwolle heeft de eerste versterking binnen. Marscha van der Hoop komt over van Dronten naar Zwolle. De 23-jarige Drontense komt van overgangsklasser ASVD.

Trainer Henco Pullen ziet in deze nieuwe speelster een kandidaat voor het eerste team: “Natuurlijk is een speelster die al drie seizoenen in het eerste team van ASVD speelt een directe versterking van onze selectie. Ze zal bij ons ook dus zeker de kans krijgen om een plekje bij de beste vier dames te veroveren.”

Van der Hoop heeft zelf ook een duidelijk doel: “Als je wordt benaderd door een club op het niveau van Sparta ga je natuurlijk nadenken over je sport en wat je wil bereiken. Voor mij betekent dat kijken of ik dit stapje hogerop kan maken. Daarbij is dit een mooie kans om mij op persoonlijk vlak en korfbal technisch verder te ontwikkelen. Ik hoop dat we goede resultaten kunnen bereiken die in lijn zijn met de prestaties van Sparta in de afgelopen seizoenen.” Daarmee doelt de speelster op de promotie van Sparta Zwolle naar de korfbal hoofdklasse en de handhaving op het een-na-hoogste niveau van Nederland die daar een jaar later op volgde. 

Ook het korfbal ligt momenteel stil. De veldcompetitie wordt niet vervolgd en dus kunnen de Zwolse korfballers zich nu al volledig richten op het nieuwe seizoen dat in september zal starten. 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden