Lezing Leontine Kremers in de Stadkamer: groeien in mens-zijn door te leren van paarden

Leontine Kremers met coachpaard Hamir
Leontine Kremers met coachpaard Hamir
Foto: Dionne den Herder

Leontine Kremers, systemisch paardencoach uit Zwolle, geeft op donderdag 7 november een lezing over ‘de weg van de kudde’. Een verhaal over wat paarden ons leren.

Leontine Kremers zegt: “Paarden dwingen je om echt te zijn. Dat is waarom paardencoaching zo goed werkt. En ze doen het zo ontzettend liefdevol dat je het ze niet eens kwalijk neemt!” Leontine Kremers is systemisch paardencoach en schrijver. In de lezing vertelt ze over haar ervaringen met het werken met mensen en paarden. Ze maakt voelbaar wat het betekent om onderdeel te zijn van een kudde. Om je plek in te nemen en je te verbinden met de mensen om je heen.

De weg van de kudde

Leontine Kremers: “Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want hoe vaak zijn we ergens anders met ons hoofd of ons hart? Hoe vaak houden we een deel van onszelf achter uit zelfbescherming of onzekerheid? Om daarin te groeien, anders te gaan bewegen, dat vraagt moed. Moed die beloond wordt.”  In de lezing maak je kennis met de vier stappen van de weg van de kudde. Voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, laten je niet alleen horen maar ook voelen wat de weg van de kudde behelst, én wat het je kan opleveren.

Aanmelden

De lezing is op 7 november van 19.30 tot 21.00 uur in Stadkamer Centrum Zwolle. Toegang is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]l.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen