Stadshagen viert groots feest: het Stadshagenfestival

Het feestterrein van het Stadshagenfestival
Het feestterrein van het Stadshagenfestival
Foto: Eigen foto

Stadhagen maakt zich op voor een groots feest. Het Stadshagenfestival is er ieder jaar op de laatste zaterdag van de schoolvakantie.

Stadshagen gaat helemaal los. Op het feestterrein aan het Twistvlietpark en in het winkelcentrum vieren de Stadshagenaren of Stadshagenezen feest tot in de late uren. Elk jaar staat het festival in het teken van een feest waar buren en kennisen elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten. De zomer was lang en heet en veel mensen zijn weer terug van vakantie. Kortom: er valt veel om bij te praten.

Bijkletsen

Lekker bijkletsen of actief zijn in de goodlifelounge terwijl de kinderen zich vermaken op het Hallo Jumbo Nagelmaeker kinderplein ! Gratis en gezellig Het festival is in de 18 jaar uitgegroeid tot een groot evenement. Bijzonder is dat dit niet ten koste gaat van het gemoedelijke karakter dat het festival zo kenmerkt. Uiteraard wil men dit zo houden.

Drugsvrij

Het festival is een open en gratis toegankelijk feest voor en door Stadshagenaren. Voor de veiligheid is er toezicht door de politie en beveiligingsbedrijf Bloemink Securities uit Zwolle. Samen zien zij er op toe dat er geen onregelmatigheden voordoen tijdens het gehele festival. Het festival is een drugsvrij feest en ook overmatig alcoholgebruik of ongepast gedrag wordt niet getolereerd.

Controles

Vanwege de veranderde wet op het uitgeven van alcohol en aangekondigde strenge controles is men genoodzaakt en geoorloofd om in geval van twijfel te vragen naar een identiteitsbewijs indien alcohol besteld wordt. Onder de 18 jaar wordt geen alcohol meegegeven. Wie 18 of net iets ouder is kan controle bij elke bestelling voorkomen door een gratis armbandje op te halen bij het servicepunt dat we daarvoor hebben ingericht.

Het programma

10:00 17:00 Braderie met 100 kramen                        Winkelcentrum Stadshagen
10:00 17:00 Verlotingen met o.a.  Helicoptervlucht     Podium Winkelcentrum Stadshagen
10:00 18:00 BBQ Wedstrijd Stadshagen                     Twistvlietpark
10:00 17:00 Jumbo Kinderplein met 9 onderdelen      Twistvlietpark
18:15 19:00 KInderDisco met Djamille                         Feesttent Twistvlietpark
19:00 19:30 FAkkelteenz                                              Feesttent  Twistvlietpark
19:30 00:00 Barcode en DJ Marco Ester                     Feesttent Twistvlietpark
19:00 00:00 DJ Podium en Vinyltruck                          Jongeren Podium Twistvlietpark

Kijk voor meer informatie op: Stadshagenfestival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen