Memphis Maniacs en Steffen Morrison in Hedon. In beide zalen feest!

Memphis Maniacs
Memphis Maniacs
Foto: Judith Lohuis

ZWOLLE – In Hedon stonden twee optredens gepland: De Memphis Maniacs en Steffen Morrison. Ze speelden Hedon helemaal plat. Onze huisfotograaf Judith Lohuis was aanwezig om de mooiste foto’s te maken.

De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de “Master of the Mashup” timmeren inmiddels al een ruim decennium zeer fanatiek aan de weg. Velen van jullie zullen al eens een daverende festivalshow van deze mannen hebben meegemaakt maar juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg. De bezoeker weet namelijk nooit wat je precies kunt verwachten tijdens zo’n clubtour. Elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overrompelende performance, strakke lichtshow, origineel decor en verbazingwekkende outfits. Wat wel altijd garant staat is een avond vol bezieling en muzikaliteit tijdens een verrassende, extra lange show die het feestgehalte tot ongekende hoogte zal brengen! En dat bleek gisteravond maar weer eens.

Steffen Morrison in Hedon

Soulzanger Steffen Morrison werd in 2014 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. In september 2016 releaste hij zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso. Daarnaast vervulde Morrison de hoofdrol in de theatervoorstelling I’m a Soulman over het legendarische plabel STAX Records. Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen en trok dan ook de aandacht van Gerard Ekdom die Steffens nummer Old Enough To Know Better uit tot zijn 5 sterren track. Ook werd de single uitgeroepen tot NPO Radio 2 Top Song en NPO Radio 2 Nieuwe Naam. Zijn nieuwste album, dit in samenwerking met de befaamde songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis, is onlangs verschenen en heet Moving on. Op dit album brengt Steffen Morrison het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een nieuwe, opwindende eigen draai aan. Met zijn grote overtuiging, energie en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen op sleeptouw te nemen.

Steffen Morrison

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen