Independent Bookstore Day in Waanders In de Broeren

Waanders in de Broeren
Waanders in de Broeren
Foto: Waanders in de Broeren

ZWOLLE – De tweede Independent Bookstore Day wordt zaterdag 14 april gehouden. Bij Waanders in de Broeren wordt deze dag gevierd met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

 
Ontmoet schrijvers, stel vragen die altijd al gesteld had willen hebben en luister naar een bijzonder interview. Niemand minder dan Barbara van Beukering, Jacques Wallage, Corine Hartman, Jos Palm en debutant Peter Brouwer zijn aanwezig. De Zwolse kunstenaar, schrijver én Zwolse Stadsprofeet Henk Heideveld is de hele dag in de winkel aanwezig. Kom zijn boeken bekijken en ga in gesprek met deze kleurrijke man. De bezoekers worden ook verrast door een muzikaal optreden.

Kleurplaten

Kinderen kunnen op deze Bookstore Day onbeperkt komen tekenen bij Waanders In de Broeren. Er wordt gezorgd voor de mooiste kleurplaten van favoriete kinderboeken! Zo hoeven ook de kleintjes zich geen moment te vervelen.

Programma

10.00 – 11.00 uur Opening Bookstore Day met Barbara van Beukering
10.00 – 17.00 uur Onbeperkt tekenen op Bookstore Day
10.00 – 17.00 uur Ontmoet Zwolse stadsprofeet Henk Heideveld
11.00 – 12.30 uur Interview met Jacques Wallage
13.00 – 14.00 uur Groet en ontmoet Corine Hartman
15.00 – 15.45 uur Schrijver Jos Palm vertelt
16.00 – 17.00 uur Maak kennis met debutant Peter Brouwer
Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van de winnaar van de Boekhandelsprijs 2018 Murat Isik tot Suzanna Jansen; van kinderboekenschrijvers Tosca Menten en Vivian den Hollander tot Jan Wolkers-biograaf Onno Blom; van winnaar Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt tot Jeroen Siebelink van het Tony Chocolonely-boek.

Exclusief

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om bijna zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, onder anderen van Alfred Birney en Andy Griffiths, Nigella Lawson, Dan Brown en Paolo Cognetti. Maar, let op, deze aanbiedingen gelden alleen op Bookstore Day 14 april
Kijk op www.waandersindebroeren.nl of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen