Inschrijven voor triathlon Zwolle

Inschrijven voor de 8e editie van triathlon Zwolle
Inschrijven voor de 8e editie van triathlon Zwolle
Foto: Triathlon Zwolle

ZWOLLE – Veel triatleten zitten al klaar om zich in te gaan schrijven voor de triathlon van Zwolle. Op nieuwjaarsdag om twaalf uur opent de inschrijving.

De triathlon van Zwolle kent inmiddels een grote belangstelling van triatleten. De inschrijving raakt steeds sneller vol. Traditioneel kan op nieuwjaarsdag worden ingeschreven en na een aantal weken is duidelijk dat de startplaatsen ‘op’ beginnen te raken.

Geschikte datum

De triathlon wordt dit jaar gehouden op zaterdag 22 september. Een paar weken later dan afgelopen jaar. Het is voor de organisatie ieder jaar weer ‘zoeken’  naar een geschikte datum in september. Dat heeft te maken met andere grote wedstrijden waar triatleten aan mee doen. Bijvoorbeeld de teamcompetitie en de Triambla op Ameland.

Jaarplanning

Dat de inschrijving op 1 januari opent is ook van belang voor de jaarplanning van de triatleten. Ze willen er steeds vroeger van verzekerd zijn dat ze ergens aan de start kunnen staan. Vroeg inschrijven geeft de zekerheid en kunnen ze kijken hoe ze het jaar het beste in kunnen vullen met diverse wedstrijden.

Wie zich in wil schrijven kan naar de site van Triathlon Zwolle gaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen