Workshop Stralend jezelf zijn door Eline Bijzet en Erica Turmel speciaal voor vrouwen

Eline Bijzet en Erica Turmel
Eline Bijzet en Erica Turmel
Foto: Eigen foto

Coach Eline Bijzet en fotograaf Erica Turmel geven zaterdag 27 januari een workshop voor vrouwen. De workshop is bedoel voor vrouwen die door stress of veranderingen na de zwangerschap onzeker over zichzelf zijn geworden. Het thema is: Van binnen naar buiten stralend jezelf zijn!

Het duo houdt deze workshop vanuit het verlangen om vrouwen in hun kracht te zetten. Eline Bijzet zegt: “Wij willen vrouwen laten zien hoe bijzonder ze zijn en ze bewust maken van hun unieke talenten.” Onder de onzekerheid van veel vrouwen zit zoveel moois wat de ruimte mag krijgen, geeft ze aan. “Daarvoor is nodig dat ze zichzelf wat vaker in het middelpunt zetten. Want dat geeft zelfvertrouwen en positieve energie, dat zorgt ervoor dat je gaat stralen!”

Tijdens de workshop inspireert Eline je om je innerlijke vuurtje aan te wakkeren door kleur te geven aan jouw kwaliteiten en waarden. Ze laat zien wat kleur doet voor je stemming en uitstraling. Erica zet daarna alle deelnemers op de foto, waarbij ze eerst tips geeft over hoe je ontspannen en spontaan op de foto gaat. De vrouwen krijgen achteraf de mooiste foto van zichzelf toegestuurd. “Een mooie foto helpt om jezelf anders te gaan zien. Je hebt dan iets tastbaars waar je vol trots naar kunt kijken”, licht Erica toe.

Deelname aan de workshop kost €49,95 inclusief foto, een werkboek, kleurrijke materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]. Er is slechts plek voor 8 vrouwen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen