Jacco Vonhof roemt ondernemers met lef bij opening van Uw Stadsboer in Diezerbrink

Jacco Vonhof opent Uw Stadsboer in winkelcentrum Diezerbrink
Jacco Vonhof opent Uw Stadsboer in winkelcentrum Diezerbrink
Foto: Redactie

”Het verdient een pluim, ondernemers die in deze moeilijke tijd ene stap durven nemen, zei Jacco Vonhof bij de opening van Uw Stadsboer in winkelcentrum Diezerbrink. Het zijn moeilijke tijd in deze covid-crisis en dan is het extra moedig om deze stap te nemen.

Uw Stadsboer heeft de Jufferenwal inmiddels verlaten om zich definitief te vestigen aan de Thomas a Kempisstraat. Remco Sluiter is ontzettend blij met de nieuwe mogelijkheden die het bedrijf krijgt. ”De nieuwe winkel geeft ons de ruimte om ons assortiment aan biologische en ambachtelijke producten op een mooie manier verder uit te breiden. Zo zijn we heel trots op onze nieuwe presentatie van ons eigen rundvlees. Daarnaast kunt u vanaf morgen onder andere de verse groenten van Eef Stel (de groente leverancier van de Librije), de zuurdesembroden van bakker Gerwin Brand en het heerlijke assortiment brood & banket van bakkerij Groot Koerkamp vinden. Samen met bakker Groot Koerkamp introduceren wij bovendien de ‘Diezerbol’. We vertellen u graag het verhaal van onze producten en onze visie op natuur-inclusief boeren.”

Hij zegt ook: ”Vanwege de COVID-19 maatregelen starten we vooralsnog met koffie, thee en cappucino to go. Zodra het weer mogelijk is, openen wij een gezellige koffiehoek. Het is dan mogelijk om bij ons koffie & thee te komen drinken met lekker gebak en in de toekomst zelfs te komen lunchen. Het interieur hiervoor is van lokaal hout gemaakt door de Zwolse Houtkunstenaar Edward Otten.”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen