Het Weeshuys heeft er een broertje bij: ‘mancave’ Het Eethuys Assendorp

Robert van Thulden, links en Zoran Gavrilovic in de keuken van Het Eethuys
Robert van Thulden, links en Zoran Gavrilovic in de keuken van Het Eethuys
Foto: Rein Tuininga

Het is dag 3 en het loopt storm in Het Eethuys aan de Assendorperstraat 24. Het broertje van Het Weeshuys heeft het maar druk om alle eters te voorzien. Het is het nieuwe avontuur van Zoran Gavrilovic en chefkok Robert van Thulden.

Het Eethuys is een afhaallocatie van Het Weeshuys: noem het maar een ‘mancave’ zeggen Zoran En Robert. ”Je kunt er eten afhalen, maar ook tegelijkertijd een biertje drinken. En neem de vrouw maar mee, want voor haar zijn er bubbels.” Het plezier straalt er vanaf bij de beide heren. Ze zijn overdonderd door de belangstelling voor de nieuwe zaak. ”Het loopt echt storm. Zeker ook omdat het Weeshuys tot na de jaarwisseling is gesloten. Het Eethuys zorgt voor voldoende werk. Bezoekers van Het Weeshuys -of de rijdende versie Het Vleeschhuys– kennen de kwaliteiten van Gavrilovic en Van Thulden wel. Het inmiddels vermaarde broodje pulled porc, Het menu van Het Eethuys is overzichtelijk en betaalbaar. Kortom: Assendorp heeft er weer een hotspot bij.

 

Het menu van Het Eethuys

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen