Presentatie alcoholvrije Prisecco op ChefsRevolution bij de Librije

Chefsrevolution bij de Librije
Chefsrevolution bij de Librije
Foto: Eigen foto

Prisecco Alcoholvrij pakt uit op ChefsRevolution in De Librije op 9 en 10 september.  De Librije houdt op het eigen terrein in Zwolle weer het culinaire evenement ChefsRevolution.

Met gepaste trots presenteert Prisecco Alcoholvrij – alternatief voor wijn zich op dit evenement met een eigen stand. Prisecco laat de gasten en bezoekers een selectie van zeker 10 verschillende alcoholvrije alternatieven voor wijn proeven uit het Prisecco assortiment, zowel mousserend, wit als rood.

Alcoholvrij genieten

Producent Joerg Geiger uit Zuid-Duitsland ontwikkelde Prisecco Alcoholvrij op basis van eeuwenoude kennis en ervaring met de productie van ciders uit appels en peren. Basis van Prisecco Alcoholvrij is het pure sap van oude fruit- en groentenrassen. De zorgvuldige blend van deze sappen wordt op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. Met een indrukwekkend smaakvol, lekker en gastronomisch resultaat. Sommeliers van verschillende toprestaurants in Nederland hebben Prisecco Alcoholvrij intussen omarmd als het eerste echte alcoholvrije alternatief voor een glas wijn. De sappen zijn geheel alcoholvrij omdat er geen gisting heeft plaatsgevonden. We zetten Prisecco bewust in de markt als een alcoholvrij alternatief voor wijn; een heerlijk mousserend aperitief of een glas wit of rood dat het gerecht op je bord completeert. Prisecco Alcoholvrij heeft de beleving van wijn en sluit aan bij de smaak van de gerechten. Belangrijker nog, het sluit aan bij de verwachting van een smaakvol product waar je van geniet.

Prisecco Alcoholvrij in de betere horeca

‘Met de deelname aan ChefsRevolution bouwen we aan het merk Prisecco Alcoholvrij’, aldus Jan Rutten van importeur Het Proefstation. ‘Maar feitelijk bouwen we aan de basis van categorie ‘alcoholvrije alternatieven voor wijn. Zowel de consument als de professional is tot dusver teleurgesteld in de kwaliteit van alcoholvrije wijn, deze producten waar de alcohol is uitgehaald zijn vaak niet meer dan futloos druivensap. We bewijzen nu met Prisecco dat een alcoholvrij alternatief lekker en geloofwaardig kan zijn. Met de toename van de kwaliteit is in de biersector intussen aangetoond wat het potentieel is van alcoholvrije varianten, wij denken met Prisecco Alcoholvrij in deze behoefte te kunnen voorzien op het gebied van wijn. De betere horeca speelt een voortrekkersrol om de consument bewust te maken dat deze kwaliteit wel degelijk bestaat en beschikbaar is.

Interesse in Prisecco Alcoholvrij?

Het Proefstation Wijnimport & Agenturen, Haarlem | www.proefstation.com/alcoholvrij

Een bezoek brengen aan ChefsRevolution?

Meer informatie over het programma en toegang op 9 & 10 september 2018: www.chefsrevolution.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen