Appartementen watertoren Zwolle op 16 juni in verhuur

Huren op een van de mooiste plekken van Zwolle
Huren op een van de mooiste plekken van Zwolle
Foto: Rein Tuininga

ZWOLLE – Hoe gaat de watertoren aan de turfmarkt eruit zien? Dat is nog een grote verrassing. In oktober wordt de watertoren in volle glorie onthuld en trekken de eerste huurders er in. Op 16 juni is een open dag.

Wie wil het nou niet: wonen op een van de mooiste plekken van Zwolle. 21 gezinnen kunnen in oktober gaan wonen in de watertoren. De verhuur start op 16 juni. Dan is er ook een open dag om te komen kijken op een van de meest begeerde plekken van Zwolle.

Elf verdiepingen

De watertoren wordt elf verdiepingen hoog. In de onderste zes verdiepingen komt één appartement per verdieping, de bovenste vijf (de uitbouw) krijgen drie appartementen per verdieping. Dus 21 in totaal. Wie alvast wil kijken kan het beste naar de open dag komen op 16 juni van 10.00 tot 15.00 uur. Dan wordt de toren geopend voor het publiek en vooral om met eigen ogen te kijken hoe mooi het wordt.

Oktober

De planning is dat in oktober de toren helemaal klaar is en dat de eerste bewoners naar de toren kunnen verhuizen. Inmiddels is de afbouw gestart van de onderste zes verdiepingen en binnenkort gebeurt dat ook met de bovenste vijf. De laatste hand wordt gelegd aan het casco deel van deze verdiepingen.

Het is inmiddels wel bekend dat de belangstelling groot is om in de watertoren te gaan wonen.

Wie belangstelling heeft om te gaan wonen in de watertoren kan mailen naar [email protected]

Verbouw watertoren van start

Heel langzaam geeft de watertoren haar lang bewaarde geheim prijs

Sloop buitenmuur Zwolse watertoren duurt langer

De naakte watertoren

Watertoren houdt het ‘groene petje’

Het topje van de watertoren moet er nog af

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen