Moving movie songs op 18 mei in Doopsgezinde kerk

Foto:

ZWOLLE – Zangeres Henriëtte de Groot en pianist Tjako van Schie houden een concert ter gelegenheid van de presentatie van hun gloednieuwe CD Moving movie songs.

In hun programma nemen ze de luisteraar mee terug in de tijd en brengen zij op geheel eigen en unieke wijze beroemde  melodieën uit succesvolle Hollywoodfilms weer tot leven. Een reis van de vroegste filmmuziek van Charlie Chaplin tot hedendaagse filmmuziek. Bekende films als Casablanca, Once upon a time in the west, James Bond, the Godfather, Titanic en Lord of the Rings en nog vele andere passeren de revue.

Karakter 

Henriëtte de Groot weet met haar mooie warme stem elk lied een eigen karakter te geven. Zij wordt hierin ondersteund door Tjako van Schie die met zijn eigen arrangementen ieder nummer weet te kleuren en er een bijzondere belevenis van maakt. Moeiteloos schakelen deze twee veelzijdige musici van klassiek naar jazz en musical.

Gevarieerd

Moving movie songs is een zeer gevarieerd programma, met soundtracks uit 75 jaar filmmuziek, dat voor veel luisteraars het feest van de herkenning zal brengen. Aan de CD hebben naast Henriette de Groot en Tjako van Schie vier fantastische musici hun medewerking verleend: Ernö Olah op viool, slagwerk van Johan Veldkamp , saxofonist  Hristo Goleminov  en Robert Vroegindeweij met dwarsfluit. Deze musici zullen ook tijdens het concert op 18 mei hun medewerking verlenen.

Het concert wordt op 18 mei om 20.00 uur gegeven in de Doopsgezinde kerk, Wolweverstraat 9 in Zwolle. Kaarten kosten 17.50 euro voor volwassenen, Kinderen tot 12 jaar en 65+ betalen 8.75 euro. Jeugd 12 tot 18 jaar (met CJP) mogen voor 12.50 euro naar binnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen