OLB: Voorverkoop Openluchtbad Zwolle is weer gestart

De voorverkoop voor het OLB is gestart
De voorverkoop voor het OLB is gestart
Foto: OLB Zwolle

ZWOLLE – Het is nog vier weken wachten, maar dan gaan de poorten van het Openluchtbad in Zwolle weer open. Het OLB is inmiddels met de digitale voorverkoop gestart.

Het is weer tijd om de seizoenkaarten voor het Openluchtbad aan te schaffen. De vereniging heeft haar abonnementenstructuur aangepast, omdat tijden en gezinssamenstellingen veranderen. Vanaf dit seizoen wordt de limiet van 6 betaalde abonnementen onder 1 hoofdlid opgeheven, ook voor het 7e en de eventuele meerdere abonnementen moet worden betaald.

Introducees

Het tarief voor een introducee is € 5,00. Per abonnement mogen tien introducees worden meegenomen naar het zwembad.
Let wel: De veiligheid blijft voorop staan waardoor het bij hele grote drukte kan zijn dat introducees niet naar binnen kunnen.

Vroege Vogel Zwemmen

Het tarief voor het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen voor niet-leden is € 4,00.

Extra handen

Ondanks de inzet van alle leden als vrijwilliger is men nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers. Ook op ander vlakken kan men nog wel wat extra (technische) handen gebruiken. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden.Het Openluchtbad zorgt voor een korte opleiding.

Het zwembad wordt in recordtempo gevuld:

https://www.facebook.com/openluchtbad/videos/1767109526682208/

 

Lid worden van het OLB: klik op lid worden van het OLB

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen