Geen thuisbezorgd meer maar Zwolle-eet.nl

Alles staat al klaar voor het eten dat wordt thuisbezorgd
Alles staat al klaar voor het eten dat wordt thuisbezorgd
Foto: cocoparisienne

ZWOLLE – Het nieuwe initiatief Zwolle-eet.nl wordt het nieuwe platform om eten te bestellen. Daarmee komt naar alle waarschijnlijkheid Thuisbezorgd buitenspel te staan.

Inmiddels zijn er al meer dan vijftig restaurants in Zwolle aangesloten bij het nieuwe lokale initiatief Zwolle-eet. Deze overstap wordt gemaakt omdat horecaondernemers ontevreden zijn over bijvoorbeeld Thuisbezorgd vanwege de hoge kosten. Daarom is het initiatief genomen om via Zwolle-eet.nl de duurdere platforms zoals Thuisbezorgd buiten spel te zetten.

Thuisbezorgd

Narayan de With zegt: ”Thuisbezorgd rekent maar liefst dertien procent terwijl Zwolle-eet een commissie rekent van vijf procent. Dat is voor de lokale ondernemer veel interessanter.” Met de lokale site willen de ondernemers Thuisbezorgd uit de markt drukken.

Bezorgrestaurants

In eerste instantie mikt Zwolle-Eet.nl op de bezorgrestaurants, maar in de volgende fase zou het reserveren bij restaurants ook mogelijk moeten worden. Er wordt gewerkt aan app zodat mensen gemakkelijk eten kunnen gaan bestellen of reserveren bij een restaurant. Dat houdt ook in dat de eigen apps van de restaurants niet meer nodig zijn, maar dat alles via een centrale app besteld kan worden

Zwolle-eet.nl

Inmiddels is de website in de lucht www.zwolle-eet.nl. Lokale horecaondernemers kunnen zich aanmelden. Op 27 maart is er een bijeenkomst waarbij alle horecaondernemers bijgepraat gaan worden over dit nieuwe lokale initiatief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen