The Originals brengen Eindejaars Songference 2017

Zaterdag 30 december vatten The Originals het afgelopen jaar samen voor Zwolle in Schouwburg Odeon.
Zaterdag 30 december vatten The Originals het afgelopen jaar samen voor Zwolle in Schouwburg Odeon.
Foto: DEEK Fotografie

ZWOLLE – Nederlands meest succesvolle interactieve liveband The Originals staan met een uniek interactief muzikaal jaarjournaal in de Nederlandse theaters. Zaterdag 30 december vatten de vijf alleskunners het afgelopen jaar samen voor Zwolle in Schouwburg Odeon. Voorgaande optredens waren een groot succes, alleen Zwolle wacht nog op haar unieke Eindejaars Songference.

Van opvallende sportmomenten tot belangrijke nieuwsfeiten, in elk moment zit muziek. ‘American Idiot’ van Green Day leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor de beëdiging van president Trump en ‘Kung Fu Fighting’ begeleidt fantastisch de twee Chinese reuzenpanda’s die op 12 april werden gepresenteerd op Schiphol. Maar ook nieuws uit de regio en persoonlijke hoogtepunten van het publiek worden op verzoek direct in de voorstelling verwerkt door The Originals. Zo wordt elke avond net even anders.

Alles op verzoek

Niets is te gek, want The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles op verzoek! Noem een lied, een artiest, of een genre en de vijf multi-instrumentalisten zetten het onherroepelijk in. Dat is wat de Eindejaars Songference extra speciaal maakt. En om het hele jaar in één hit te laten klinken, verzorgen The Originals onder regie van Bavo Galama de soundtrack van het jaar.

Interactief

Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en tijdens de Coen en Sander Show bij radio 538 op de eerste maandag van de maand met Vraag ‘M’aandag. Dat doen ze nu ook in de Nederlandse theaterzalen!

 Blik voor een impressie nog even muzikaal terug op vorig jaar met de Eindejaars Songference 2016.

Kaarten bestellen kan via zwolsetheaters.nl/programma/the-originals-eindejaars-songference

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen