112

Verdachte mishandeling aangehouden dankzij anonieme tip

Een verdachte van mishandeling is aangehouden na anonieme tip
Een verdachte van mishandeling is aangehouden na anonieme tip
Foto: Polite

ZWOLLE – Eind juni is een Zwollenaar mishandeld op de Plattenborgstraat. De mishandeling ontstond nadat hij bij buren had gevraagd of de muziek wat zachter kon.

Daarna liep de situatie uit de hand en werd hij door één van de gasten van zijn buurman mishandeld. We zijn meteen een onderzoek gestart. Daarvoor hebben we meerdere getuigen gesproken maar niemand kon of wilde vertellen wie de mishandeling had gepleegd. Uiteindelijk hebben we dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem de identiteit van één van de verdachten kunnen achterhalen. Het gaat om een 43-jarige man uit de gemeente Apeldoorn. Hij heeft zich vorige week gemeld en is ondertussen heengezonden in afwachting van de rest van het onderzoek.

Anoniem

Uiteraard is de politie heel blij met de anonieme tip. Deze zaak geeft weer aan waarom Meld Misdaad Anoniem werkt. Soms weet je dat iemand betrokken is geweest bij een misdrijf, maar durf je niet naar de politie te stappen. Bijvoorbeeld omdat je de dader kent. Of omdat je bang bent dat je herkend wordt. Bij Meld Misdaad Anoniem (M.) kun je jouw informatie veilig kwijt (tel. 0800 -7000). Deze tiplijn is geen onderdeel van de politie, maar een onafhankelijke organisatie die jouw anonimiteit garandeert. Bekijk het filmpje of lees meer op www.meldmisdaadanoniem.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen