Wie kent deze inbreker? Afgelopen weekeinde actief in holtenbroek

De inbreker in de Verhulststraat
De inbreker in de Verhulststraat
Foto: Eigen foto

Een bewoner van de Verhulststraat is op zoek naar de identiteit van een inbreker. Hij brak dit weekeinde in in een woning in Holtenbroek

Zaterdagnacht is er rond 00.40 ingebroken in een woning aan de Verhulststraat in Holtenbroek en daarvan zijn beelden gemaakt. Van de dader zijn foto’s maar er is ook een video gemaakt. Op de video is te zien hoe de inbreker een camera ziet of vermoedt en verbergt zijn gezicht. Hij loopt de ruimte binnen en te zien is dat hij wat pakt en door de schuifdeur weer naar buiten gaat. De bewoners vragen of iemand de man herkent.

De video is te zien op facebook

Ook kwam er een melding van een poging tot inbraak uit de Ariënsware in Zwolle-zuid. Daar schrijft iemand: Opgepast waarschijnlijk hebben wij net in onze tuin een inbreker gespot kwam aan rennen via de achtertuin van de buren over een tussen schotje, die nu gesneuveld is, onze achtertuin in. Hij klom de geluidswal op en sprong er weer af. Hij was te snel om hem tegen te houden. De man had een normale lichaamsbouw,  een donkergrijze of zwarte broek aan een een zwarte jas met muts waar hij een touwtje aan had en zwarte schoenen. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen