Politie zoekt getuigen van poging beroving uit auto aan de Floresstraat

De politie zoekt een man die vier mannen wilde beroven aan de Floresstraat
De politie zoekt een man die vier mannen wilde beroven aan de Floresstraat
Foto: Politie

Een onbekende man heeft een poging gedaan vier mannen te beroven op een parkeerplaats aan de Floresstraat. De slachtoffers zaten vannacht om 3.30 uur te wachten op een parkeerplaats. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit voorval.

De slachtoffers zaten te wachten in hun auto toen een onbekende man aan het portier trok en geld eiste. Hij dreigde met geweld. Op een gegeven moment kon één van de slachtoffers het portier dichttrekken, waardoor de bestuurder van de auto weg kon rijden. Eén van de slachtoffers ziet daarop de onbekende man in een groene auto stappen en rechts afslaan richting de Floresstraat. Niemand raakte gewond.

Signalement

Van de onbekende man is het volgende signalement bekend: Het gaat om een man met een blanke huidskleur van 24 a 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 lang en heeft blond haar wat is kortgeschoren bij de zijkanten en stekels bovenop. Hij droeg een zwarte glimmende (kort model) jas met bontkraag

Getuigen gezocht

De politie is meteen een onderzoek gestart en er is met meerdere getuigen gesproken. Daarnaast worden camerabeelden uitgelezen. Toch kan de politie nog hulp gebruiken in het onderzoek. Wie getuige is geweest, de beschrijving van de onbekende man herkent in combinatie met de groene auto of camerabeelden heeft kan bellen met 0900-8844 of via M 0800 7000/meldmisdaadanoniem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen