Verkeersmaatregelen tijdens Salverda Berkumloop

Foto: Pixabay

Tijdens de dertigste Salverda Berkumloop zijn op 6 september diverse verkeersmaatregelen in Berkum van toepassing. Vanwege de hardloopwedstrijd zijn straten afgesloten. De Berkumloop kent een nieuw parkoers.

Het gaat om de Campherbeeklaan, Tussen de Verlaten, Kuyerhuislaan en de Herfterlaan, zij zijn  afgesloten voor verkeer tussen 18.00 uur en uiterlijk 23.00 uur. Het advies is om om te rijden via de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk.

Fietsers die Rondje Zwolle fietsen rondom Berkum kunnen een aangepaste route nemen naar de Kranenburgweg. Vanaf daar kunnen zij verder gaan met Rondje Zwolle.

Om 19.00 uur klinkt het startschot van de loop op start- en finishlocatie is bij Wijkcentrum De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan. Vanaf daar lopen de deelnemers 5 of 10 kilometer. De deelnemers gaan via Van Leeuwenhoek naar de Vechtdijk. Vanaf daar lopen ze via Tussen de Verlaten en Kuyerhuislaan en gebied Oosterenk naar de finish voor de tien kilometer. Naar verwachting komen de laatste deelnemers om 22.00 uur binnen.

Meer informatie over de loop: www.berkumloop.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen