Werkzaamheden en verkeershinder Ceintuurbaan

Er wordt de komende tijd aan de Ceintuurbaan gewerkt
Er wordt de komende tijd aan de Ceintuurbaan gewerkt
Foto: Google Maps

De Ceintuurbaan kan de komende tijd verkeershinder opleveren omdat vanaf 30 mei op diverse plekken aan de weg wordt gewerkt. De weg is hierdoor onder andere deels afgesloten. Van 30 mei tot en met 3 juni en van 7 tot en met 10 juni is er sprake van de volgende werkzaamheden en bijkomende verkeershinder.

In de week van 30 mei tot en met 3 juni wordt er geasfalteerd op de Ceintuurbaan, op het gedeelte tussen de Oldeneelallee en voorbij kruising de Boerendanserdijk. Hierdoor is de Ceintuurbaan op deze gedeelten tussen 19.00 en 6.00 uur afgesloten in de rijrichting van de N35 naar de A28. Ook is een aantal kruisingen afgesloten in deze rijrichting. De kruisingen Dr. Van Heesweg,  Tesselsschadestraat en de Kuyerhuislaan met de Wipstrikkerallee blijven open.

Tijdens de werkzaamheden gelden de volgende omleidingsroutes:

Het verkeer naar de A28 wordt omgeleid via de Oldeneelallee en de IJsselallee; verkeer naar Isala en Oosterenk rijden om via Oldeneelallee,  Marsweg, Leo Majorlaan,  Wipstrikkerallee,  Meppelerstraatweg en de Ceintuurbaan. Daarna linksaf naar Dr. van Heesweg. Het verkeer van en naar Berkum rijdt via de Oldeneelallee, Marsweg, Leo Majorlaan, Wipstrikkerallee, Meppelerstraatweg, Oude Meppelerweg en Rechterland.

In de week van 7 juni tot en met naar verwachting 10 juni worden er kabels hersteld op de Ceintuurbaan, ter hoogte van de A28. Hierdoor zijn de verkeerslichten uitgeschakeld, en begeleiden verkeersregelaars het verkeer overdag en eventueel tot uiterlijk 22.00 uur. Daarnaast is een rijstrook afgesloten en geldt er een snelheidsbeperking. Doorgang blijft mogelijk, maar er zal enige hinder ontstaan. Verkeer wordt verzocht hier zo veel mogelijk op in te spelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen