Ook bang het coronavirus van de pizzabezorger te krijgen? kies dan voor contactloos bezorgen

Pizza's van Domino's kunnen contactloos worden bezorgd
Pizza's van Domino's kunnen contactloos worden bezorgd
Foto: Pixabay

Domino’s Pizza gaat contactloos bezorgen. Dit gebeurt op verzoek van de klant. Bij  contactloos bezorgen wordt de bestelling op een afgesproken plaats neergelegd en neemt de bezorger twee meter afstand.

Hoe werkt contactloos bezorgen?

  • Bestelt u op dominos.nl, kies voor de optie: ‘contactloos bezorgen’.  Tijdens het bestelproces is er vanaf heden de mogelijkheid om bij de ‘bezorginstructies’ de optie contactloos bezorgen te kiezen. Zodra u kiest voor een contactloze bezorging, vervalt de mogelijkheid om contant aan de deur af te rekenen. U kunt op dominos.nl zonder transactiekosten betalen met iDEAL, creditcard, PayPal of een Domino’s giftcard.
  • De bezorger belt bij u aan en legt uw bestelling voor de voordeur in de warmhoud tas.
  • De bezorger neemt vervolgens twee meter afstand en wacht tot u de bestelling uit de tas heeft gehaald.
  • Zodra de deur dicht is, wordt de tas meegenomen.

 

Waarom biedt Domino’s contactloos betalen aan?

Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, kunnen we ons voorstellen dat sommige klanten zich comfortabeler voelen als zij direct contact met een bezorger vermijden. Dit betekent niet dat zij ziek zijn of in quarantaine zitten. Het gaat om een extra maatregel ten behoeve van de veiligheid. Bovendien is het ook voor onze bezorgers een prettig idee dat zij geen direct contact hoeven te hebben met onze klanten.

Gaan alle winkels contactloos bezorgen?

Op dit moment is contactloos bezorgen geheel optioneel naar de wens van de klant. Wij blijven voortdurend de adviezen van de RIVM volgen als ook de feedback van onze klanten.

Hoe lang blijft dit van kracht?

Dat is op voorhand moeilijk te zeggen. De veiligheid van onze klanten en bezorgers staat op nummer 1. Pas wanneer RIVM aangeeft dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is deze optie aan te blijven bieden.

 Zijn alle bezorgingen nu contactloos?

Nee, het is een extra service die we aanbieden aan klanten.

Kan ik contant betalen?

Wanneer u kiest voor contactloos bezorgen, kunt u niet contant betalen. Betaling kunt u doen op dominos.nl. Zonder transactiekosten kunt u betalen met iDEAL, creditcard, PayPal of een Domino’s giftcard.

Bezorgt Domino’s bij mensen die in quarantaine zitten?

Ja zeker. Juist met het contactloos bezorgen, is er geen contact tussen klant en bezorger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen