Leer EHBO binnen vier uur in Zwolle

In vier uur leren hoe te handelen als EHBO'er
In vier uur leren hoe te handelen als EHBO'er
Foto: Rode Kruis

Vlak voor je neus valt iemand van de fiets. Die heeft een lelijke schaafwond. Weet jij dan wat je moet doen? Leer EHBO bij het Rode Kruis en help direct. De klassikale snelcursus duurt één avondje of zaterdagochtend. Er zijn meerdere data in Zwolle beschikbaar. De kosten voor deze snelcursus van 4 uur zijn 70 euro. Sommige zorgverzekeraars vergoeden die.

Tijdens de snelcursus leren deelnemers wat de zeven meest voorkomende ongevallen zijn en hoe dan te handelen. Zoals de schaafwond van de gevallen fietser. Deelnemers leren wat te doen als iemand bewusteloos is en wat de juiste handelwijze is met snij- of brandwonden. Ook oefenen deelnemers met verslikkingen en vergiftigingen.

De ervaren cursusleider gaat in op allerlei veel voorkomende situaties. Zo doen deelnemers in die vier uur belangrijke vaardigheden op die levens kunnen redden. Als bewijs krijgen deelnemers na de cursus een certificaat (2 jaar geldig) en een EHBO-pasje. Overigens, in de snelcursus is reanimeren niet opgenomen. Daar zijn andere cursussen voor, onder meer via https://reanimaatje.nl/

Aan de snelcursus kan iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen. Inschrijven kan met collega’s, vrienden of familie. De cursus telt maximaal 12 deelnemers. Er zijn hebben meerdere data beschikbaar, zowel ‘s avonds als in het weekend.

Meer informatie en inschrijven via https://shop.rodekruis.nl/snelcursus-ehbo-klassikaal

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen