Groots Oktoberfest in de Vorstraße

Oktoberfest 2018 in Het Vliegende Paard
Foto: Eigen foto

De allereerste editie van Oktoberfest in de Vorstraße wordt gehouden van 18 tot en met 22 oktober. Het Vliegende Paard, Shotto, Bloopers en Café de Kuiperij houden dan gezamenlijk één groot Oktoberfest. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang om de Voorstraat om te toveren tot Biergarten.

Deze allereerste editie van Oktoberfest in der Vorstraße moet het begin worden van een jaarlijks terugkerend evenement. Het Vliegende Paard houdt al jaren een Oktoberfest en het feest is ieder jaar weer uitverkocht. En dus slaan de uitbaters in de Voorstraat de handen ineen, om er één gezamenlijk feest van te maken! Oktoberfest in der Vorstraße. De uitgaansstraat is gedurende het weekend omgetoverd tot een Biergarten, waarbij bierbanken, pullen bier en braadworsten natuurlijk niet ontbreken. Mannen in lederhosen en vrouwen in dirndls sieren het straatbeeld in het weekend voor de herfstvakantie.

Der Grobe und Kleine Martijn Show in Bloopers

Op vrijdag 18 oktober barst het feest los. Oktoberfest in der Vorstraße 2019 wordt afgetrapt met ‘Der Grobe und Kleine Martijn Show’ in Bloopers. Gastheren van de avond zijn dj’s Martijn en Martijn, die er altijd weer een feest van weten te maken. Voor maar € 12,50 ontvang je een pul met je naam erin gegraveerd, een liter bier, een shot apfelkorn en een bratwurst. Wil je erbij zijn? Reserveer dan je eigen biertafel om verzekerd te zijn van een plekje met je groep.

Oktoberfest in Het Vliegende Paard

Het evenement wordt op dinsdag 22 oktober afgesloten met een Oktoberfest in Het Vliegende Paard. Reserveer ook voor deze avond je eigen biertafel, om zeker te zijn van een plekje. Dus trek je lederhosen of dirndl aan en koop nu je arrangement online! Ook dit arrangement is inclusief eigen pul, één liter bier, een shot apfelkorn en een Fleischteller.

Speciaalbierproeverij en shots

Heb je geen zin in pullen bier? Strijk dan neer in Café de Kuiperij op zaterdag 19 oktober voor een Duitse bierproeverij vanaf 19.00 uur. Proef drie Duitse speciaalbieren voor maar €9,-. Tickets voor de speciaalbierproeverij kun je hier bestellen. En heb je nog niet genoeg gefeest het weekend? De bartenders van Shotto maken voor jou het lekkerste Oktoberfest shotje op zondagavond.

Kortom, er is genoeg te beleven in het weekend van 18 t/m 22 oktober in de Voorstraat in Zwolle. Bekijk het hele evenement op de Voorstraat Facebookpagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden