Giel Beelen eerste gast van nieuw seizoen Uitgelicht bij Windesheim

Giel Beelen
Giel Beelen
Foto: William Rutten

Giel Beelen is op 16 oktober de eerste gast van de uitzending Uitgelicht, het interviewprogramma van de journalistiekopleiding van Windesheim.

De bekende radio-dj, die vorig jaar de overstap maakte van 3FM naar Veronica, wordt een uur lang geïnterviewd door twee studenten . Uitgelicht is een initiatief van studievereniging Waltertje. Ieder  collegejaar maakt het team van enthousiaste journalistiekstudenten vier uitzendingen, waarin ze een bekende Nederlander uit de mediawereld  interviewen. Eerdere gasten waren onder andere Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk en Johnny de Mol. De uitzending is gratis toegankelijk voor  publiek en tijdens de uitzending zijn er meerdere momenten waarin het  publiek de kans krijgt een vraag te stellen aan de gast.

Met Giel Beelen heeft Uitgelicht na twee seizoenen weer een gast uit de  radiowereld. De uitzending begint om 14.30, in de X/T-kantine tussen gebouw X en T op de campus van Windesheim. De opnames duren ongeveer een  uur, gevolgd door een afsluitende borrel.

Uitgelicht met Giel Beelen
Dinsdag 16 oktober
14.30 start uitzending
X/T-kantine Windesheim
Campus 2-6 Zwolle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen