Pleuni de Boer is een stap verder voor Expeditie Robinson

Pleuni de Boer
Pleuni de Boer
Foto: Eigen foto

ZWOLLE – ”Echt super gaaf, ik mag naar de casting voor Expeditie Robinson”, jubelt de Zwolse Pleuni de Boer. ”Uiteindelijk zullen honderd mensen zijn die daar naartoe mogen en worden uiteindelijk zeven worden gekozen die daadwerkelijk naar het Robinsoneiland mogen.

“Yeah! Het is gelukt”, jubelt De Boer. Vanmorgen om 10.00 uur kreeg ze te horen dat de stemmen geteld zijn en dat ze naar de volgende afvalronde mag, wat bestaat uit een castingmoment in april. Dan mag de Zwolse sportdocent opnieuw bewijzen dat ze uit het juiste hout gesneden is. Mocht ze ook dat overleven, mag ze naar het eiland vertrekken en meedoen aan het populaire tv-programma.

Zenuwslopend

De afgelopen week was enorm zenuwslopend, vertelt ze. “Ik was op vakantie. Nou ja vakantie… ik was constant bezig met deze challenge. Waar ik Nederlands hoorde praten, ben ik naar ze toegestapt en heb ik gevraagd of ze op me wilden stemmen. Dan scheelt het om een aparte naam te hebben. Pleuni hoor je immers niet zo vaak. Maar ik ben er 100% voor gegaan en het is nu dus gelukt. Echt super!”

De sportieve meid iedereen die haar gesteund heeft en een stem uitbracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen