Zwolle is niet zo heel proper

Zwolle moet zich schamen over het onderhoud in de stad
Zwolle moet zich schamen over het onderhoud in de stad
Foto: Rein Tuininga

ZWOLLE – Zwolle verpaupert, dat is de mening van Deltenaar Mart Schenck. Hij was tijdens zijn vakantie in Zwolle en zegt zich rot te zijn geschrokken.

Hij zegt: ”Wij zijn op vakantie in Overijssel. En hebben vorige week Zwolle aangedaan om te bekijken. Jeetje, wat zijn wij geschrokken van het van al dat onkruid wat overal uit de straat komt zelf op verkeerspleinen en geleideheuvels. Wat een aanfluiting. Ook viel ons op dat de bermen en kanten en grasstroken totaal niet onderhouden worden of gemaaid worden.
Sorry maar dit is volgens ons de enige stad in Nederland waar dat zo is. Ook zijn verkeersborden en lichtmasten smerig enzovoort. Jullie in Zwolle moeten je schamen voor deze verpaupering. Het is een schande voor Nederland. Sorry maar dit moesten we even kwijt.Overal ziet het er beter uit dan Zwolle betreffende plantsoenen. Komen jullie nooit in een andere stad om het verschil te zien? De steden en zelfs dorpen om jullie heen hebben het goed voor elkaar. Wij begrijpen niet dat jullie dit als burgers van Zwolle pikken. Betalen jullie hier nou belasting voor om zo te kakken te worden gezet t.o.v. andere steden. Het is om je rot te schamen.”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen