Cafe de Gezelligheid, Het Vliegende Paard en Stanislaus Brewskovitch houden wederom het Speciaalbierfestival

Het speciaalbierenfestival Zwolle
Het speciaalbierenfestival Zwolle
Foto: Speciaalbierenfestival

Cafe de Gezelligheid, Het Vliegende Paard en Stanislaus Brewskovitch houden wederom het Speciaalbierfestival Zwolle, de 2018 editie! Met hetzelfde recept als vorig jaar: lekkere speciaalbieren, de prachtige ambiance van de de Grote Kerk in Zwolle en goed eten. Bierliefhebbers, noteer 6 oktober in de agenda

Het is een mix van lokale (lees Zwolse) brouwers, opkomende nieuwe brouwers en brouwerijen die al een behoorlijke naam in de speciaalbier wereld hebben opgebouwd. Het Speciaalbierfestival Zwolle is een initiatief van het Vliegende Paard, Café de Gezelligheid en Stanislaus Brewskovitch Craft Beer. Een goed bier moet natuurlijk vergezeld gaan van een goed hapje eten. En daar zullen we voor zorgen. Aan de Bob is ook gedacht, hij kan namelijk ook een glaasje fris scoren.

Kosten

De entree voor het festival is €15,- per sessie. Voor dit bedrag ontvangt de bierliefhebber het festivalglas (15 cl), 2 munten waarmee de eerste 2 bieren al zijn te scoren, het festivalboekje met plattegrond en alle informatie over de bieren die op het festival te proeven zijn en natuurlijk een hoop gezelligheid. De munten kosten €2,50. Een biertje kost 1 munt (er kan een erg speciaal bier tussen zitten, waar de brouwer 2 munten voor vraagt). Het is ook mogelijk om een combiticket te kopen voor toegang krijgt tot beide sessies (middag en avond). Het combiticket kost €25,- en is inclusief 4 munten.

Grote kerk

De tweede editie van het Speciaalbierfestival Zwolle wordt gehouden op zaterdag 6 oktober 2018. De locatie is De Grote Kerk aan de Grote Markt 18 in Zwolle. De middagsessie is van 13:00 tot 17:00 (laatste ronde 16:45) en de avondsessie is van 18:00 tot 22:00 (laatste ronde 21:45).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen