Young Gun Silver Fox in Hedon

Foto: Facebook YGSF

ZWOLLE – ‘You Can Feel It’, ‘Long Way Back’, ‘Lolita’ en Midnight in Richmond… vier superlekkere singles van het duo Young Gun Silver Fox vielen in Nederland goed in de smaak. Op 22 september staat het duo in Hedon.

Bij de muziek van Young Gun Silver Fox waan je je als luisteraar compleet in het Los Angeles van de jaren 70, met een frisse zeebries in de haren langs de Pacifische kust. In 2015 bracht de uit London afkomstige band het debuutalbum West End Coast uit, een samentrekking van West Coast en West End, de studio waar de plaat werd opgenomen. Op de plaat is producer Shawn Lee verantwoordelijk voor alle instrumenten en tovert Andy Platts deze met zijn vocalen om tot soulvolle, funky nummers. De band wordt gekenmerkt door een fris en modern geluid, overgoten met zonnestralen.

SUPPORT: SAMUEL JACK

Het voorprogramma is in handen van Samuel Jack. Deze Britse singer-songwriter brengt op vrijdag 8 september zijn debuut-EP Surrender uit. De geboren Brit bezocht Nederland al regelmatig voor familiebezoekjes en laat weten het daarom speciaal te vinden om hier zijn muziek te laten horen. De ster van Samuel Jack is reizende, zo speelde de singer-songwriter eerder al op het fameuze Glastonbury festival en is hij nu uitgebreid op tour door de UK.

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van Young Gun Silver Fox geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld… Cheers!

Kaarten

Kaarten voor deze optredens zijn online te koop bij Hedon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen