Atoomclub vestigt per 1 september aan de Hanzelaan in Zwolle

Atoomclub opent op 1 september in Zwolle
Atoomclub opent op 1 september in Zwolle
Foto: Atoomclub

ZWOLLE – Atoomclub Zwolle gaat op 1 september open, de nieuwste locatie is in navolging op Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Atoomclub Zwolle gaat zich vestigen aan de Hanzelaan 351, op slechts enkele minuten van de A28 en op enkele minuten loopafstand van het Centraal station. Ook verwelkomen zij per 1 september onze eerste huurder MarketingOost. Zij maken direct hun intrede in een eigen op maat gemaakt kantoor.

Net als onze andere locaties zal ook Zwolle de herkenbare, moderne en warme inrichting krijgen die van alle gemakken voorzien zal zijn. Ook hier staat het gebruik en het gemak dat daarmee gepaard moet gaan voorop.

Op de locatie in Zwolle beschikt men over vijf bouwlagen van ieder 800m2 en 88 parkeerplaatsen. Ook is het al mogelijk om een eigen kantoor te huren vanaf twee werkplekken. Op de begane grond zal het AtoomCafé worden gerealiseerd. De algemene ruimte die gebruikt kan worden door de huurders om te vergaderen, werken en recreëren. Door ‘hoekjes’ te creëren, is de ruimte nog functioneler in te zetten. Ook zullen er diverse vergaderruimten gevestigd worden op de begane grond.

Nieuw bij AtoomClub is de VideoRoom, een vergaderzaal die voorzien is van de gemakken om een video-call te kunnen doen. In totaal beschikt AtoomClub Zwolle over zeven vergaderzalen en twee focus-rooms. En allen zijn via de POWER-app te reserveren.

Wie op zoek is naar werkplek of een eigen kantoor en wil beschikken over tal van faciliteiten, dan ontvangt Atoomclub Zwolle de mensen graag om de mogelijkheden te bespreken. De werkplekken zijn standaard uitgerust met een zit-/sta bureau en een ergonomische stoel. De werkplekken worden aangeboden op basis van een full-service abonnement. Faciliteiten als, vergaderzalen, printen, Wifi, koffie en thee zijn allen inbegrepen. Ook zorgen de ClubManagers iedere dag voor heerlijk vers fruit. En met veel plezier ontvangt men bezoek voor de huurders.

Meer informatie is te vinden op atoomclub

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen