Openluchtbad viert het 25-jarig jubileum

Half mei kan er weer in het OLB worden gezwommen
Half mei kan er weer in het OLB worden gezwommen
Foto: Contentlicentie FreeImages.com

ZWOLLE – Het Zwolse Openluchtbad viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Er zijn dit jaar grootse plannen  en er komt een aantal festiviteiten aan.

Wie lid is of wordt van het OLB kan dit jaar in ieder geval langer zwemmen. Het zwembad opent op 13 mei en sluit pas het laatste weekeinde van september. Dit betekent twee weken langer zwemplezier, mits het weer het toelaat. In juli en het eerste weekeinde van augustus blijft het zwembad langer open in het weekeinde. Dan kan er tot 20.00 uur worden gezwommen. De abonnementsprijzen worden met twee euro verhoogd en wie een introducee meebrengt betaalt vijftig cent meer: vijf euro per persoon. Dit is nodig om de extra kosten van de langere openingstijden te kunnen betalen. Bovendien zijn er aangescherpte regels vanuit de zwemwet vanwege veiligheid en hygiëne.

Festiviteiten

Het OLB bestaat 25 jaar en dat is een reden om feestjes te vieren. Leden die 25 jaar lid zijn worden tijdens de opening op 13 mei in het zonnetje gezet. Er komt een informatiemarkt, een zwemloop in mei en een moonlight swimming. Kortom, er is veel te doen dit jaar.

Voorverkoop

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. In de voorverkoop kunnen abonnementen met een fikse korting worden aangeschaft. De kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.openluhtbad-zwolle.nl. Het is vrij simpel om het abonnement te verlengen. De voorverkoop loopt tot en met 12 mei. Wel wordt er dit jaar strenger toegezien op het verrichten van vrijwilligerswerk.

Fysieke voorverkoop

Voor wie niet in bezit is van een computer of het digitaal aanschaffen te moeilijk is kan op woensdag 3 mei tussen 17.00 en 30.00 uur naar het bad komen om het abonnement aan te schaffen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen