Bingo voor RopaRun-team Run2Day Zwolle

Bingo voor de RopaRun
Bingo voor de RopaRun
Foto: eigen foto

ZWOLLE – RopaRun team Run2Day Zwolle houdt bingo om geld binnen te halen voor stichting RopaRun 2018.

Op maandagavond 9 april 2018 houdt RopaRun team Run2Day Zwolle (team 153) wederom een bingo ten behoeve van Stichting RopaRun. De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Bingo

De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Ons Eigen Huis, Mussenhage 2 te Zwolle. Om 19.00 uur gaan de deuren open en kunnen de bingokaarten gekocht worden. Om 19.30 uur start de bigo en kan iemand de hele avond spelen met één boekje van vijftien bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Totaal dus 45 prijzen. Meedoen aan de bingo kost slechts een tientje per boekje, meer boekjes kopen mag natuurlijk ook. Er zijn wederom vele fantastische prijzen zoals entree voor 4 kids bij Monkeytown, boodschappenpakket, kookboek, sauna entree, een prachtig schilderij.

Extra ronde

De avond wordt afgesloten met een extra ronde. De kaarten voor deze ronde kosten vijf euro, maar dan vallen drie grote prijzen te winnen, waar onder een  kunstwerk van Gerrit Knikker en een live cookingarrangement voor twee personen bij Van der Valk in Zwolle. Er is plek voor tachtig personen. Dus kom op tijd want vol is vol

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen