Zwolse erepenning voor Bram van Polen

Wethouder Sport Michiel van Willigen,  burgemeester Peter Snijders, Bram van Polen, burgemeester Jeroen Joon en  wethouder Sport Marcel Companjen van Harderwijk
Wethouder Sport Michiel van Willigen, burgemeester Peter Snijders, Bram van Polen, burgemeester Jeroen Joon en wethouder Sport Marcel Companjen van Harderwijk
Foto: Niek Daalmeijer

Burgemeester Peter Snijders reikte de erepenning van de gemeente Zwolle uit aan Bram van Polen. Dit gebeurde na de afsluitende wedstrijd van PEC Zwolle in aanwezigheid van familie, bekenden en wethouder Michiel van Willigen. Ook burgemeester Jeroen Joon en wethouder Marcel Companjen van Harderwijk, de woonplaats van Van Polen, waren bij dit moment aanwezig. Bram van Polen ontvangt de penning als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn bijzondere en sportieve verdiensten voor de stad Zwolle.

Bram van Polen iseen clubicoon met een geweldige drive en groot doorzettingsvermogen. Als aanvoerder van PEC Zwolle won hij met de club de KNVB Beker. Ook de Johan Cruijffschaal kwam naar Zwolle in diezelfde aanvoerdersperiode. Bram is een man met een sociaal hart.

Bram van Polen is een bijna Blauwvinger en een bijzondere ambassadeur van Zwolle.

Hij zet zich met hart en ziel in voor maatschappelijke, economische en sportieve projecten in de stad. Hij heeft met PEC Zwolle mooie sportieve prestaties bereikt die een grote uitstraling hebben op Zwolle en de regio.

Erepenning

Met Bram van Polen telt het gezelschap erepenninghouders ruim 35 personen en/of organisaties. Zwolle heeft twee ereburgers, Henk Jan Meijer en Wim Waanders. In de loop der jaren zijn meerdere houders van de erepenning en ook enkele ereburgers overleden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen