Christian Prins uitvaartleider bij Ilya uitvaartzorg Zwolle

Christian Prins
Christian Prins
Foto: Ilya Uitvaartzorg

Reinier en Gerda Gort zijn gestart in 2011 met Ilya uitvaartzorg en we hebben op dit moment een team van 9 betrokken medewerkers in de regio Arnhem, Elst, Nijmegen, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. In Zwolle is Christian Prins uitvaartleider.

ADVERTORIAL

Gezien de vele uitvaarten die wij in de afgelopen jaren mochten begeleiden in Zwolle, hebben we gekozen om een uitvaarleider aan te nemen die bekend is in Zwolle en ervaring heeft in de uitvaartzorg. Zo kunnen we ons verder onderscheiden in onze dienstverlening en de kosten voor u laag houden.

Christian Prins is 25 jaar en woonachtig in Zwolle. Van nature heeft hij oog voor detail en kijkt naar zijn naasten om. Hij wil op die manier een persoonlijk en waardig afscheid realiseren in samenwerking met de nabestaanden. Daarin dienstbaar zijn vindt hij heel waardevol en hij zet zich volledig in om de wensen van de nabestaande te vervullen. Hij heeft het team van Ilya achter zich staan voor ondersteuning waar nodig.
Hij zegt: ”Wij staan bekend om onze betrokkenheid en liefdevolle aanpak. We willen graag een verschil maken in het leven van mensen die een dierbare verloren hebben. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om afscheid te nemen op een manier die recht doet aan het leven van de overledene en troost biedt aan de nabestaanden.”

Bekijk de uitvaartpakketten op www.ilya-uitvaartzorg.nl of bel voor een kosteloze afspraak 085-0653272.

Ilya uitvaartzorg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen