BSR-praktijk Denise Tania verhuisd van hartje Zwolle naar Burgemeester Drijbersingel

Denise Tania
Denise Tania
Foto: BSR Zwolle

”Body Stress Release is inmiddels geen onbekend verschijnsel in Zwolle en veel mensen hebben er al baat bij gehad”, zegt Denise Tania. Zij nam BSR-stokje over nadat ze verhuisde naar Zwolle is komen en haar praktijk in het centrum van Zwolle had geopend. Inmiddels is de praktijk verhuisd naar de Burgemeester Drijbersingel.

Denise Tania: ”Body stress release (BSR) is een alternatieve geneeswijze waarbij we het lichaam helpen met het loslaten van vastgezette spierspanning, vastgezet door een overload aan fysieke emotionele mentale en chemische stress. Deze stress wordt opgeslagen in het lichaam en met name in de binnenste spieren waardoor het zenuwstelsel wordt geblokkeerd en het lichaam hierdoor uit balans raakt en zichzelf niet goed meer kan helen.”

Volgens Tania zorgt dit voor de meest uiteenlopende klachten door het hele lichaam. BSR zorgt ervoor dat deze spanning weer vrij komt zodat de zenuwbanen weer vrij van spanning komen te liggen. Mensen worden behandeld voor de meest uit de hand gelopen krachten zoals stijfheid en pijn in gewrichten en spieren, naar uitstralingsklachten zoals tintelingen, rusteloze benen, rsi, carpal tunnel syndroom, frozen shoulder, ischias, en dergelijke. Maar ook slapeloosheid, migraine problemen in de voeten en benen klachten aan de nek, duizelingen, hoofdpijn en klachten aan schouders.

”Eigenlijk heeft alles te maken met vastgezette spierspanning dat over de jaren heen zo diep vastzit in het systeem en als dit niet losgelaten wordt dan gaat dit van kwaad tot erger en ontwikkelen mensen vaak chronische klachten en aandoeningen en dat is zonde. Verder wordt er gekeken naar de emotionele stress om samen met de cliënt te kijken hoe deze teruggedrongen en/of geheeld kan worden zodat het systeem tot rust kan komen.”

Ze zegt ook: ”Het effect van BSR is dat na iedere behandeling het lichaam spanningslagen loslaat, wat kan betekenen dat ook vastgezette emotionele lagen los kunnen komen en wordt het zelfherstellende vermogen geactiveerd en verbeterd omdat de zenuwbanen weer vrijkomen van de blokkades. Het werkt echt mega goed. Voor de meest uiteenlopende klachten en door de behandelingen komen de cliënten meer in hun lichaam en minder in hun hoofd waardoor het bewustzijn vergroot wordt. En dat is fijn omdat hierdoor toekomstige stress kan worden teruggedrongen en minder vastgezet wordt in het lichaam.”

  • BSR Zwolle / Denise Tania is te vinden aan de Burgemeester Drijbersingel 51 Kamer 4.5  in Zwolle. Bellen kan naar 06-38985140 of mailen naar [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen