Open dag Villa Berkum: liefdevolle zorg voor ouderen met dementie

Foto: Stepping Stones

In een rustige wijk in Zwolle, tussen de Overijsselse Vecht en de Nieuwe Vecht, staat Villa Berkum. Een ruime zorgvilla met 24 sfeervolle appartementen voor ouderen met dementie, gezamenlijke ruimtes met veel lichtinval en een prachtige besloten tuin met diverse terrassen. In de gezamenlijke ruimtes wordt er samen gegeten en worden er activiteiten georganiseerd. Er heerst een gemoedelijke sfeer, dat maakt het wonen in Villa Berkum zo fijn.

Open dag 24 september

Wilt u de zorgvilla zelf komen bewonderen? Dat kan. Op 24 september organiseert Villa Berkum een open dag. Verderop in dit artikel leest u hier meer over.

Belevingsgerichte zorg

Villa Berkum is onderdeel van Stepping Stones, een organisatie met zorgvilla’s door het hele land waar ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek vinden om te wonen. Typerend voor de zorgvilla’s van Stepping Stones is het familiegevoel waardoor bewoners zich direct thuis voelen. Dag en nacht wordt er zorg op maat geleverd, waarbij de mogelijkheden centraal staan en vooral gekeken wordt naar wat bewoners wél kunnen en willen.

In Villa Berkum vindt u diverse gezellig ingerichte zitjes

Volop activiteiten

Naast de dagelijkse gang van zaken, waaronder het huishouden, de zorgverlening en eet- en drinkmomenten, vinden er ook volop activiteiten plaats in Villa Berkum. Allemaal afgestemd op de behoeften van de bewoners. Denk aan creatieve activiteiten en muzikale activiteiten, maar ook aan geheugenspellen en culinaire activiteiten.

Kom naar de open dag op 24 september

Sfeer proeven bij Villa Berkum? Kom dan naar de open dag op 24 september. Er is dan volop gelegenheid om de locatie de bewonderen, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Omdat u in kleine groepjes rondgeleid wordt, is het verzoek om uw bezoek vooraf te registreren via www.steppingstones.nl/villa-berkum of telefoonnummer 085-8087299. Het zorgteam kijkt ernaar uit u te verwelkomen. De koffie en thee met lekkers staat klaar op de Kranenburgweg 8 in Zwolle.

Andere locaties bezoeken?

Ook andere locaties van Stepping Stones organiseren een open dag, zoals Villa Esdorp in Wezep en Villa Koornmarkt in Kampen. Kijk hier voor een overzicht van alle deelnemende locaties.

Dit verhaal is mede tot stand gekomen in samenwerking met Stepping Stones

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen