Swinkels: luxe rijden voor een betaalbare prijs

Aston Martin
Foto: Swinkels Wezep

WEZEP – Veel, met name mannen, dromen er van: luxe rijden, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Marty Swinkels in Wezep heeft hiervoor de perfecte manier gevonden. Uit liefde voor auto’s.

Liefde en passie voor exclusieve auto’s staat bij Swinkels in Wezep hoog in het vaandel. Jonge gebruikte exclusieve auto’s voor een betaalbare prijs heeft men in de showroom staan aan de Rondweg in Wezep. Auto’s waarbij de ogen van de liefhebber gaan glimmen en het hart sneller gaat kloppen. Auto’s met minimaal 300 pk en op een enkele auto na in de kleuren zwart of antraciet.

Aston Martin

Wie de showroom binnenkomt ziet hem al staan: de Aston Martin DB9 Elegant met slechts 43000 kilometer op de teller en met dik 500 paardenkrachten onder de motorkap. Een juweeltje van een auto. En nog betaalbaar ook want de kop is er af. Maar zo glimmen er meer auto’s, met name Audi’s, BMW’s en Mercedes-Benzen. Droomauto’s voor veel mensen die altijd buiten het financiĆ«le bereik lagen, maar nu in een keer betaalbaar zijn geworden.

Liefde

Eigenaar Marty Swinkels, een Brabantse Groninger, is bezig om zijn liefde voor snellere auto’s te delen met de autoliefhebber. De keuze voor Wezep is even simpel als doeltreffend. ”Mooi centraal in het land en tussen Groningen (waar ik ben opgegroeid) en Brabant (waar ik ben geboren) in.” Met een Groningse tongval laat hij trots de auto’s zien die bijna de showroom uit glimmen. Mooi gepoetst staan de paradepaardjes te wachten op de nieuwe eigenaar. ”Met name vanuit het westen van het land komen de kopers. ”Wezep is behoorlijk goed te bereiken via de A28.”

Passie

De passie om de klanten tevreden te stellen. Het team is iedere dag bezig om de mooiste auto’s naar Wezep te krijgen. ”Er zijn ook mensen die zoeken naar hun droomauto, daar kunnen we bij helpen. We hebben een uitgebreid netwerk waarin we kunnen kijken of de droomauto van de klant erbij zit.”

Ford Mustang

Het hart van Marty Swinkels zelf raakt helemaal van slag als hij denkt aan de Ford Mustang Shelby gt500 uit 1967 met 500 pk. Een auto voor de echte liefhebber. Naar verwachting wordt deze de komende weken geleverd. Deze wordt speciaal ‘gebouwd’ in Zuid-Duitsland. Binnenkort dus te bewonderen in de showroom.
Wie dus van mooie exclusieve auto’s wil genieten kan dus bij Swinkels binnenlopen, alleen al om even te kijken en te genieten.
Swinkels Wezep
Rondweg 44
8091 XB Wezep
06-12021356
Of kijk op facebook

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden