Politie zoekt jongeman die klappen uitdeelde

De hardhandige jongeman die klappen uitdeelt
De hardhandige jongeman die klappen uitdeelt
Foto: Still Plaats Delict

Aan de Sellekamp in Zwolle gaf een jongeman een andere man onverwacht enkele klappen. De politie is op zoek naar de hardhandige jongeman.

De mishandeling vond plaats tijdens oud en nieuw. Een groep vrienden vierde de jaarwisseling bij één van hen thuis. Buiten zagen ze een andere groep (jonge)mannen, die zich vervelend gedroeg. Zo gooiden ze vuurwerk naar de eerdergenoemde groep. Even later stonden beide groepen op een balustrade aan de buitenzijde van de woning. Daar kreeg de 23-jarige man kennelijk vanuit het niets twee flinke klappen. De verdachte vertrok daarna met zijn vrienden. De 23-jarige hield een blauwe wang aan de mishandeling over.

De aanleiding voor het incident is onduidelijk. We willen graag met de verdachte praten. Denk je te weten wie hij is? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen