Onrust in Stadshagen vanwege ‘kinderlokker’

Foto: Politie Zwolle

De politie kreeg deze week melding van een man die in de wijk Stadshagen kinderen aansprak. Door dit voorval is er de nodige onrust ontstaan onder ouders en kinderen in de wijk

De 56-jarige man (lichte huidskleur, donkerblauwe pet, donkerblauwe hoody, kakikleurige broek, zwarte sportschoenen met witte strepen) heeft een gebiedsverbod gehad voor de wijk Stadshagen die hij later overtrad, waarna hij is aangehouden. Aangezien de man zeer regelmatig bij de politie in beeld is vanwege overlast, vernielingen en diefstallen, is hij overgebracht naar een speciale inrichting voor veelplegers. De man blijft voor langere tijd gedetineerd!

Vandaag zijn er nieuwe soortgelijke signalen ontvangen uit de wijk Stadshagen. Deze worden door de politie onderzocht. Het bleek dat oude informatie over de man die al gedetineerd zit in deze signalen verweven zit. Op deze wijze wordt verkeerde informatie verspreid. Wie andere signalen heeft waarbij sprake is van een ander signalement dan genoemd, twijfel niet en bel de politie.

Het is wellicht verstandig om thuis met uw kind(eren) te bespreken om voorzichtig te zijn wanneer zij worden aangesproken door iemand die zij niet kennen. Maak in zo’n geval altijd melding bij de politie. Dat kan via 0900-8844, of bij spoed via 112. Door alerte meldingen kan de politie snel ingrijpen.

♦♦♦

  • Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Of blijf op de hoogte via Facebook of Twitter
  • Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
  • Adverteren op Zwolle.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Zwolle Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Serge Klaassen via de telefoon: 06-36455297 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen