Politie zoekt getuigen van schietpartij bij voetbalclub FC Ulu Spor

15 sep , 10:01 Nieuws
schermafbeelding 2024 09 14 101947
Naar aanleiding van de schietpartij op het terrein van voetbalclub FC Ulu Spor zoekt de politie naar getuigen. Een 22-jarige Zwollenaar schoot zijn automatische wapen leeg op een 31-jarige man uit Apeldoorn. 
Het slachtoffer zou Emin Y. zijn, dat schrijft 1Zwolle. Hij zou voor de tweede keer een aanslag met een automatisch vuurwapen hebben overleefd. Eerder al in 2019 zou op hem zijn geschoten in verband met een drugsoorlog. 
Vrijdagnacht werd er weer op hem geschoten door een 22-jarige Zwollenaar bij het terrein van FC Ulu Spor. De schoten werden in diverse Zwolse wijken gehoord. Er volgde een zoektocht naar de dader die anderhalf uur later werd aangehouden op de oke van de Scheldelaan met de Eemlaan. In een geparkeerde auto aan de Arne werd het vuurwapen gevonden. 
De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij van vrijdagavond. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem tippen bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook zijn camerabeelden waar iets relevants op te zien welkom bij het onderzoeksteam.