Ontmoetingsavond Naasten in Beeld van ZwolleDoet!

19 sep , 15:35 Nieuws
schermafbeelding 2024 09 19 154824
ZwolleDoet! houdt op 15 oktober een ontmoetingsavond voor naasten en geïnteresseerden over psychische kwetsbaarheid. De avond begint om 19.15 uur in de Drijberij aan de Burgmeester Drijbersingel. 
Tijdens deze informatieve bijeenkomst delen de aanwezigen verhalen en ervaringen uit de praktijk. Daarnaast is er gelegenheid om naasten en professionals te ontmoeten. Aanmelden kan via  www.zwolledoet.nl/agenda/naasten-in-beeld
Als je iemand in je omgeving hebt met een psychische kwetsbaarheid, kan dat voor veel onzekerheid zorgen. Psychische problemen zijn niet alleen voor degene die er aan lijdt, maar ook mensen die erbij betrokken zijn. 
Wie ondersteunt mij als ik de zorg voor een naaste op mij neem? Ik maak mij zorgen om iemand met verward gedrag en waar kan ik terecht. Tijdens de ontmoetingsavond delen een politiemedewerker en een ervaringsdeskundige hun ervaringen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en kennismaken met naasten en professionals. 
De ontmoetingsavond ‘Naasten in Beeld’ wordt georganiseerd door ZwolleDoet!, Limor, WijZ, Welzijn Kampen, het RIBW, Tactus en Dimence.