Man steelt voor 25.000 euro bij een juwelier

Foto: Politie Gezocht

Aan de Luttekestraat in Zwolle bestal een man een juwelier voor ruim 25.000 euro.

De man liep de winkel eerst voorbij. Toen hij terugkwam gooide hij een ruit in. Opnieuw vertrok hij. Kort daarna kwam hij terug. Dit herhaalde zich een paar keer. Uiteindelijk nam hij een soort krat mee dat hij voor het pand plaatste; hij ging erop staan en klom door het kapot gegooide raam naar binnen.

De man bleef een minuut of zeven in de winkel. Het leek dat hij precies wist bij welke vitrine hij moest zijn, want hij nam de duurste sieraden mee. Daarna liep hij weg.

De politie realiseert zich dat de beelden niet heel duidelijk zijn, maar misschien doet zijn manier van lopen in combinatie met postuur en/of kleding een belletje rinkelen. Bekijk ook de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef een tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen