Immens populaire Elly & Rikkert Zuiderveld komen naar Zwolle voor boekpromotie én om te zingen

Elly en Rikkert Zuiderveld
Elly en Rikkert Zuiderveld
Foto: Sjaak Leene

Wie is er niet opgegroeid met de zang van Elly & Rikkert. In christelijke kringen was het duo immens populair en dat al vijftig jaar. Inmiddels zijn ze gestopt met optreden, maar er verschijnen wel twee boeken van hun hand. Op 1 december komen Elly en Rikkert Zuiderveld naar Zwolle.

Zowel Elly als Rikkert hebben een boek geschreven en komen deze promoten in Zwolle. Elly schreef het boek Engelen zijn overal en Rikkert maakte Elke dag vers. Deze promotie is natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te gaan zingen. Tijdens dit unieke event zingt Elly, oude en nieuwe liedjes, ondersteund door muzikale duizendpoot Jan Borger; een vertrouwde vriend die meer dan 30 jaar met het duo op tournee is geweest. Rikkert leest voor uit eigen werk: van serieuze sonnetten tot humoristische light-verse poëzie. Ook zangeres Jolien Damsma, de ‘nachtegaal van Vledderveen’, die door Elly ontdekt werd, zingt een aantal prachtige nummers.

De boekenpromotie van Elly en Rikkert Zuiderveld  is op 1 december om 20.00 uur in de Sionskerk aan de Glanerbeek 10. Kaartjes kosten vijftien euro en zijn te koop via www.truetickets.nl/e/17867/samen-apart-elly-en-rikkert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen