Aandacht voor prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man

Een maand de snor (en/of baard laten staan voor 'de man'
Een maand de snor (en/of baard laten staan voor 'de man'
Foto: Pixabay

Dinsdag begint november, een maand die in het teken staat om aandacht te vragen voor aandacht voor prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man. Het is de bedoeling om een maand lang de snor te laten staan.

Movember, een samenvoeging van ‘mo’ van moustache en november, is vooral bedoeld om extra aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. De gezondheidscrisis waarin zij verkeren vraagt namelijk om grote denkers en grote oplossingen. Maar er is een kleine, harige stap die jij kunt zetten als bijdrage. Een oplossing die je kunt groeien. En die zit pal onder je neus. Dat geldt zo voor de mannen in ieder geval.

Movember houdt zich bezig met de bestrijding van prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man. Mannen laten hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Daarbij kunnen ze ook gesponsord worden voor elke dag dat die snor wat verder groeit. Draag je steentje bij aan de gezondheid van jonge mannen.

Laat jij ook je snor staan?

Meer Mo’s, meer impact! Vraag de mensen om je heen om net als jij de snor te laten staan. Je staat er dan niet alleen voor met je Mo en je zamelt bovendien meer geld in. Zo wint iedereen. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen nood. Check meer informatie op de website van Movember.

En dames, jullie kunnen ook je steentje bijdragen. Steun de mannen in het laten groeien van hun snor en doe een donatie op de website van Movember!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen