Controle dodenweg N50 bij Kampen: resultaat is om te janken

Wakend oog van de politie op dodenweg N50 bij Kampen
Wakend oog van de politie op dodenweg N50 bij Kampen
Foto: Politie Dros Oost-Nederland

De politie heeft gistermiddag een controle gehouden op de N50. Er werd gecontroleerd tussen 15.00 en 17.30 uur en het resultaat was om te janken.

De politie had het beloofd en de controles kregen een vervolg. Maar liefst 55 bestuurders werden door geverbaliseerd voor het vasthouden van de telefoon tijdens het (vracht-)autorijden. Het blijkt maar weer dat dit nodig is om dit soort controles te herhalen.

Het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur, staat een boete van 350 euro (exclusief 9 euro aan administratiekosten). Dus in korte tijd werd er voor een slordige 19.000 euro aan bonnen uitgeschreven.

Regelmatige controle op afleiding achter het stuur blijkt hard nodig, vooral ook omdat de N50 bekend staat als dodenweg.

Ook voor nu……… Wordt vervolgd!!!

♦♦♦

  • Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Of blijf op de hoogte via Facebook of Twitter
  • Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
  • Adverteren op Zwolle.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Zwolle Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Serge Klaassen via de telefoon: 06-36455297 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen