Julian Polstra is terug met de FBT Foodtruck en staat weer bij het Kerkbrugje

Julian Polstra heet de klanten welkom in de foodtruck
Julian Polstra heet de klanten welkom in de foodtruck
Foto: FBT Foodtruck

Terug van weggeweest: Julian Polstra staat weer met de FBT Foodtruck bij het Kerkbrugje. De hele zomer moesten de liefhebbers de truck missen, maar met een reden. Voor de zomer opende hij samen met Youri Pos de BIC Mooseclub op de Melkmarkt en kwam de foodtruck op het tweede plan te staan.

Julian Polstra heeft besloten zich weer op de foodtruck te gaan richten, waar hij een jaar geleden mee is begonnen. Op de plek waar jarenlang vishandel Timmerman een vaste stek had begonnen de mannen met een foodtruck, een gat in de markt bleek. Vervolgens werd de BIC Mooseclub geopend. Julian Polstra zegt: ”Gelukkig is het project van de BIC Mooseclub nu achter de rug, zodat ik mij weer helemaal kan concentreren op de foodtruck.” In november kwam hij weer terug.

Hij is terug met een vernieuwd concept. In de FBT Foodtruck verkoop hij nu nog lekkerdere, verse en ambachtelijke stukken Italiaanse focaccia brood van de Stadsbakker uit Zwolle. Dit brood snijdt hij op maat en wordt rijk belegd met verse ingrediënten en voorzien van sauzen die Julian zelf maakt, zoals groene pesto en citroen dille saus. Verder verkoopt hij zoals voorheen heerlijke koffie, warme chocolade melk met slagroom, warme tosti’s en versgeperste Jus D’orange.

Julian Polstra staat woensdag tot en met vrijdag met de foodtruck bij ’t Kerkbrugje van 10:00 tot 16:00. De zaterdagen is hij en zijn foodtruck beschikbaar voor catering, feestjes en partijen. Bestellingen zijn ook op te geven via Thuisbezorgd.nl.

De foodtruck ook een ontmoetingsplek voor jongeren die het leuk vinden om in de horeca uitgezonden te worden. FBT is gespecialiseerd in horeca vakantiewerk op de Waddeneilanden. Willen jongeren weten hoe gaaf dat is, kom naar de foodtruck voor informatie én training.

Voor meer informatie kijk op www.fbteam.nl/foodtruck

Lees ook:

FBT foodtruck aanwinst voor de binnenstad

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen